AIK Fotboll anlitar Stark Relation

AIK Fotboll är en av nordens största fotbollsklubbar och har ett stort behov av en komplett och välfungerande telefoni- och kommunikationslösning. Stefan Jonasson är kommersiell chef på AIK Fotboll och träffade Per, grundare av och VD på Stark Relation, under 2017. AIK Fotboll efterfrågade en telefonilösning som lät dem fokusera på kärnverksamheten samtidigt som lösningen skulle vara kostnadseffektiv.

– Vi kände stort förtroende redan under första mötet. De är unika inom telefonibranschen, berättar Stefan Jonasson.

 

Anledningen till att de valde Stark Relation som leverantör berodde på det förtroende och engagemang Stark Relation visade. Det var inte bara på mötet som Stefan Jonasson tillsammans med AIK Fotbolls VD blev imponerade av Per. De har fortsatt imponerats av Per och hans kollegors gedigna arbete.

 

Jag har aldrig mött en leverantör inom telefonibranschen som står för det de lovar. Det gör Stark Relation och även lite därtill, säger Stefan Jonasson.

 

Stark Relations telefonilösningar och kommunikationstjänster har inneburit en stor avlastning för AIK Fotboll. Dels ur ett kommunikativt perspektiv, dels ur ett ekonomiskt perspektiv. I och med att själva sporten är huvudverksamheten och därmed central för klubbens finansiering är det viktigt att arbeta med leverantörer som tillhandahåller skräddarsydda lösningar som möter deras behov.

 

– Vi behöver inte tänka på vår kommunikation. Om något går sönder, om det är strul med växeln eller vi får nya medarbetare är Stark Relation alltid tillgängliga och redo att ta hand om situationen, fortsätter Stefan Jonasson.

 

Förutom effektiv service och support arbetar Stark Relation för att utveckla samarbetet och de tjänster som AIK Fotboll använder. Genom att föreslå förbättringsåtgärder, innovativa lösningar och konkreta förslag på förändringar bidrar Stark Relation till utvecklingen av AIK Fotbolls kommunikation. Från att ha känt en osäkerhet i en bransch där det är svårt att hitta rätt, är AIK Fotboll nu nöjda kunder till Stark Relation som levererar högklassiga telefoni- och kommunikationslösningar på ett tryggt, genuint och effektivt sätt.

 

Jag blir sällan imponerad men Per och medarbetarna på Stark Relation står för vad de säger. Vi blickar framåt i vårt samarbete och siktar mot SM-guld med Stark Relation som trygg samarbetspartner och leverantör, avslutar Stefan Jonasson, kommersiell chef, AIK Fotboll.

 

Ladda ner en pdf om vårt arbete för AIK Fotboll här.