AIK Fotboll förlänger sitt telefoniavtal med StarkRelation

starkrelation-aik-fotboll-herr-dam

Foto: Jesper Zerman

 

AIK Fotboll och StarkRelation inledde sitt samarbete under 2017. Sedan dess har företagen byggt upp en stark, trygg och varaktig relation – där StarkRelation levererar skräddarsydda telefonilösningar till hjärtat av klubben. Nu väljer verksamheten att fortsätta det goda samspelet och förlänga avtalet för de kommande två åren!

 

“Det är viktigt för oss att bevara relationen” 

– Vi genomförde en upphandling och har nu valt att förlänga avtalet. Det är viktigt för oss att bevara relationen med StarkRelation eftersom vi alltid har varit otroligt nöjda med dem som partner. Vi har arbetat fram ett stabilt och hållbart samarbete under åren, inleder John Skärlund, IT-ansvarig på AIK Fotboll. 

 

Skräddarsydd telefonilösning 

Lösningen som har levererats till klubben under de senaste åren har visat sig vara såväl tids- som kostnadseffektiv. I avtalet ingår huvudsakligen telefoni och abonnemang till ledare och personal inom kansliet, dessutom har de kunnat bidra med flexibla insatser som att låna ut eller ersätta telefoner vid behov.

 

– Det jag vill framhäva är att de bistår oss med mycket som inte bara syns i rena kostnader – men som har avsevärd betydelse för helheten. Företaget, och framför allt Per, har alltid funnits vid vår sida när vi har varit i behov av snabb support eller stöttning. Vi har en kontinuerlig kommunikation som blir fördelaktig när det kommer till att kunna vara snabb på bollen, berättar John.

 

Kontinuerlig kommunikation  

Vidare beskriver John att relationen som de har byggt upp har genererat i att även andra i organisation kan vända sig direkt till Per om det skulle vara några problem. Han uppskattar särskilt att kontakten fungerar utan honom som mellanhand.

 

– Pers styrka i just det här avseendet är att han förstår innebörden av vår verksamhet. Han är AIK-supporter själv och har fantastisk insikt i klubben vilket resulterar i att han levererar effektiva lösningar. Jag uppskattar verkligen hans engagemang. StarkRelation är en stark partner som vi ser fram emot att utvecklas vidare med!, avslutar John.