En rejäl förbättring med Stark Relation som leverantör

Gears of Leo AB är en del av LeoVegas Gaming Group LTD och specialiserade inom mobila kasinon och bettingplattformar med mobilen som primär enhet. Med kontor i Stockholm, Malta och Italien och en verksamhet med fokus på att utveckla och skapa den bästa spelupplevelsen på mobilen är valet av leverantörer och partners oerhört viktigt.

 

Fotios Skaltsas är IT-administratör på Gears of Leo AB och har erfarenhet av sämre leverantörer av kommunikationslösningar. Gears of Leo AB var i behov av en tydlig och effektiv kommunikationslösning från ett företag som håller hög leveranskvalitet.

 

– En av våra leverantörer rekommenderade Stark Relation och vi är glada över att vi tog fasta på den rekommendationen, säger Fotios Skaltsas.

 

Stark Relation tillhandahåller idag telefoni- och kommunikationslösningar till Gears of Leo AB vars verksamhet har förenklats och effektiviserats. Med extremt snabb service och support är Gears of Leo AB trygga med Stark Relation som leverantör.

 

– De har öppnat en helt ny värld gällande abonnemangshantering. De är snabbast i branschen och levererar alltid hög kvalitet, fortsätter Fotios Skaltsas.

 

För Fotios och medarbetarna på Gears of Leo AB har valet av Stark Relation som leverantör inneburit administrativ avlastning då de slipper lägga tid på den interna kommunikationen. Stark Relations arbetssätt genomsyras av genuinitet och professionalism genom att gång på gång bevisa att de är den bästa partnern för telefoni- och kommunikationslösningar.

 

– Vår upplevelse av samarbetet med Stark Relation är så bra det bara kan bli, det bästa av de bästa, avslutar Fotios Skaltsas, IT-administratör på Gears of Leo AB.

 

Ladda ner en pdf om vårt arbete för Gears of Leo AB här.