Ett bra samarbete byggs av starka relationer och omfattande kompetens

Stark relation samarbetar med digital inn

Digital inn är bolaget som täcker samtliga områden i den breda IT-miljön. Bolaget är nordens största Apple Premium Reseller med 10 butiker runt om i Sverige. Joel Risendal Hällbom underlättar kundernas IT-miljö i rollen som storkundsansvarig och Key Account Manager. Han är dessutom en betydande anledning till att bolaget har ett samarbete med Stark Relation då han för fyra år sedan tog emot ett samtal som resulterade i goda affärer och vänskap. 

 

Joel inledde sin karriär som Account Manager på Digital inn och hade turen att ta emot ett växelsamtal där Per, grundare av Stark Relation, befann sig på andra sidan luren. Bolaget var då nyetablerat och på jakt efter samarbetspartners. Efter ett möte tog samarbetet fart och har utvecklats i takt med Stark Relations framsteg. 

 

– Per är en trygg person som jag känner förtroende för. Till en början tillhandahöll vi hårdvara till Stark Relation men idag är de vår telefonipartner som gör att vi kan erbjuda våra kunder telefonihantering i form av bland annat abonnemang och växellösningar, inleder Joel.

 

Per var en väsentlig anledning till att Digital inn inledde ett samarbete med Stark Relation. Enligt Joel utstrålar han kompetens och seriositet samtidigt som han är social och lätt att tycka om. Samarbetet har varit fördelaktigt för båda parter. Både Joel och Per tror på utbyte av kontakter och har vidgat varandras nätverk vilket även genererat fler affärer.

 

– Det har underlättat mycket för oss. Vi behöver inte fokusera på att hantera den tjänsten utan presenterar tjänsten för våra kunder och kan sedan lämna över till Per som alltid levererar. Samarbetet sparar oss tid och har effektiviserat vår försäljning, fortsätter Joel. 

 

Joel har tidigare erfarenhet inom telefonibranschen och ser det som en styrka i säljfasen. Det är en styrka som gynnar båda parterna eftersom Joel når ut till kunderna och med säkerhet kan lämna över hanteringen till Stark Relation. Det är spännande tider som väntar Digital inn och Joel ser fram emot att satsa på samarbetet ytterligare.

 

– Jag får bra gensvar och referenser från mina kunder gällande Per och Stark Relation. Något som gynnar både mina kundrelationer, Stark Relations kundrelationer och självklart – samarbetet mellan mig och Per, berättar Joel. 

 

Som en naturlig del av samarbetet har Joel deltagit på flera av Stark Relations event och tillsammans med Per varit på flertalet aktiviteter utanför mötesrummet. Ett av Joels starkaste minnen är när han och Per tillsammans upplevde Sveriges vinst mot Frankrike på Friends Arena i VM-kvalet 2017.

 

– Per kan konsten att bygga starka affärsrelationer i kombination med personliga relationer, det är en av hans främsta styrkor!, avslutar Joel.