Ett gynnsamt samarbete ur flera aspekter

Möt Saša Radisavljević och Joel Risendal Hällbom som driver Multitasking IT Sweden AB och som blev våra kontorsvänner i början av 2022. Genom deras IT-konsultbolag erbjuder de IT-stöd med enhetshantering, drift och support samt flexibla finansieringslösningar. De är med andra ord ett perfekt komplement till vår verksamhet på StarkRelation. Vårt samarbete gynnar båda parter ur flera perspektiv.

 

– Inflytten hos StarkRelation har bidragit till många gemensamma kunder. Vi leder kunderna vidare till varandra och hjälper varandra. På så sätt har vi skapat en speciell relation som gör skillnad!, inleder Saša, VD på Multitasking.

 

Professionell och personlig service

Saša och Joel har tidigare arbetat för Apple och Apple’s återförsäljare i närmare 20 år och nu driver de Multitasking IT Sweden tillsammans, med Apple och andra välkända varumärken som leverantörer.

 

– Nästan hela teamet kommer från Apple, Apple’s återförsäljare och Microsoft, och genom våra tjänster och vår kunskap tillför vi ett värde till kunden med professionell hjälp och personlig service. Vi kombinerar allt kunderna behöver på kontoret från konsulttjänster till hård- och mjukvara berättar Saša.

 

– Vi arbetar utifrån hela ekosystemet och följer noggrant våra strategier för en mer hållbar framtid tillsammans med kunden. Många säljer hårdvara men alla har inte erfarenheten. Vi har bred kompetens inom branschen och viljan att driva framåt, fortsätter Joel.

 

Tre snabba med Saša och Joel på Multitasking

 

Vad är fördelarna med att dela kontor med StarkRelation gentemot kunderna?
– Fördelarna är att vi har en stabil partner med helhetslösningar inom telefoni precis bredvid oss. Vi har märkt att behovet är stort även hos våra kunder och att de är otroliga när det kommer till snabb service och flexibla lösningar. Vi rekommenderar dem mer än gärna, berättar Saša.

 

Berätta något om Per och Jessica!
– Per föregår med gott exempel och har alltid gott humör, man blir glad av att vara med honom. Både Per och Jessica bidrar med energi och skapar en härlig arbetsmiljö och arbetsmoral på kontoret, berättar Joel.

 

Avslutningsvis, hur har ert samarbete gynnat er?
– Tack vare coworking space hos StarkRelation har vi fått nya och gemensamma kunder eftersom vi delar med oss av våra erfarenheter, avslutar Saša.