Ett samarbete som genomsyras av golfsvingar och engagemang

Bro Hof Slott referenscase Stark Relation

Med två av Europas bästa golfbanor och högklassig restaurang är Bro Hof Slott en populär golfanläggning med många internationella besökare. Många kända svingar har gjorts där då Europatourtävlingen Nordea Masters har spelats på slottets golfbanor. Den välrenommerade anläggningen kräver en väl fungerande organisation och struktur, vilket är något som Stark Relations kommunikationslösning bidragit till. 

 

Sedan april 2019 har Tobias Hellman haft rollen som vd på Bro Hof Slott. Med tidigare erfarenhet inom sponsring och event har han stor förståelse och kompetens för branschen. Dessutom är han en affärsman som vet vad goda samarbeten karaktäriseras av. 

 

– Jag har tidigare arbetat med sponsring och event inom golf men oavsett inom vilket område jag arbetet har mitt huvudfokus legat på just spons, event och försäljning. Den produkt jag arbetar med nu är den bästa jag arbetat med – alla kategorier, inleder Tobias. 

 

En effektiv kommunikationslösning

Med ett stort gemensamt intresse växte relationen mellan Stark Relation och Bro Hof Slott. Det som började med företagsevent resulterade i att Stark Relation idag levererar kommunikationslösningar med fokus på växlar till golfanläggningen. Emelie Lind är Corporate Sales Manager och berättar om utmaningarna hon tillsammans med medarbetare stod inför innan Stark Relations lösning.

 

– Vi hade stora svårigheter med vidarekoppling tidigare. Dessutom hade vi problem med att kontakta olika verksamheter på anläggningen. Det gick ut över kundernas informationstillgång och gjorde att vi behövde lägga mer resurser på fysiska lösningar, berättar Emelie. 

 

Ett lyckat samarbete

Vidare lyfter Tobias det engagemang Stark Relation visar på. De har samma typ av värderingar och det är tydligt att de båda bolagen värnar om relationer. Det är därför ingen överraskning att Stark Relation gått in som huvudpartner till Bro Hof Slott. Tobias har tidigare upplevt mindre bra samarbeten som enbart präglats av en produkt. Något han inte upplever i arbetet med Stark Relation.

 

– Per är duktig på att se vad vi behöver och kommer med förbättringsmöjligheter. Han tar det ett steg längre och stannar inte vid leveransen. Det är härligt att uppleva, fortsätter Tobias.

 

Stark Relation visar på stort engagemang

Tobias och hans medarbetare hade höga förväntningar på leveranskvaliteten från Stark Relation men bolaget har lyckats överträffa förväntningarna. Dessutom uppmuntrar både Emelie och Tobias Stark Relations engagemang i samarbetet då Per ofta bjuder in samarbetspartners, kunder och medarbetare till slottet. 

 

– Det som är speciellt med Per är hans oerhörda engagemang. Han har förenklat vår kommunikation och gjort att våra kunder och besökare får den information som krävs utan några komplikationer på vägen. Det är ett roligt samarbete!, avslutar Emelie.