“Jag har aldrig tidigare varit på ett företag med så nöjda kunder”

Patrik Hedberg på Stark Relation

Förutom moderna telefoni- och kommunikationslösningar har Stark Relation utökat sin affärsverksamhet, med Patrik Hedberg i spetsen. Med 17 års erfarenhet inom print och ett stort intresse för telefoni är Patrik rätt person att utveckla Stark Relations affärsverksamhet ytterligare genom att ta fram paketeringar av hög kvalitet.

 

Print och dokumenthantering är en tjänst som många företag inte utnyttjar till fullo. Det finns många aspekter att ta hänsyn till för att skapa effektiva arbetssätt och uppnå god säkerhet där print och dokumenthantering är viktiga verktyg att se över. Det är en utmaning att få kunder att förstå innebörden av säkerhet vilket Patrik vill uppnå genom tydliga paketeringar.

 

– Genom att göra noggranna behovsanalyser av kundens nuvarande tjänster kan vi konstatera vilka utmaningar kunden står inför och utifrån dem erbjuda skräddarsydda lösningar som tillgodoser kundens behov, berättar Patrik Hedberg, utvecklare på Stark Relation.

 

Patrik har en bred och lång erfarenhet inom print och dokumenthantering. Under 17 år som affärsman inom området har Patrik aldrig arbetat på ett företag som genomsyras av den energi som Stark Relation karaktäriseras av. En annan egenskap företaget särskiljer sig inom är nivån av nöjda kunder. Enligt Patrik är det en utmaning, men en rolig sådan, att utveckla affärsområden som följer den stabila och proffsiga grund som Stark Relation redan har.

 

– Att arbeta med paketeringar av ett nytt område blir självklart ännu roligare när företagets andra områden håller en hög kvalitet. Den höga kvaliteten märks även på kundernas förväntningar.

 

Precis som resten av kollegorna på Stark Relation är även Patrik sportintresserad och har tidigare spelat golf på hög nivå. Det är viktigt att upprätthålla de goda relationerna som företaget har med leverantörer, partners och kunder vilket företagsevent utanför kontoret bidrar till. Patrik avslutar med att dela med sig av sina bästa tips inom just print och dokumenthantering.

 

– Det är viktigt att förstå seriositeten av säkerhet inom print och dokumenthantering vilket jag vill upplysa kunden om genom tydliga paketeringar. I och med GDPR är det en fördel att agera långsiktigt när man tittar på nya lösningar, avslutar Patrik.