Johan kommer bidra med många skratt och teknisk kompetens till team Stark Relation

Johan Carlberg på Stark Relation delar med sig av förväntningar

Det har alltid funnits ett intresse för teknik och när Johan Carlberg kom in i telekombranschen märkte han att han inte bara hade intresset, utan även kompetensen. Idag är han det senaste tillskottet som Key Account Manager i team Stark Relation. Vi har ställt några frågor till Johan för att ni ska få lära känna honom lite bättre!

 

Vad innebär din roll på Stark Relation och vad kommer du bidra med?

– Jag kommer primärt jobba med försäljning. Likt Per kommer jag arbeta med både nya och befintliga kunder. Mitt mål är att se till att alla har en så bra kundupplevelse som möjligt. Jag kommer bidra med genuin lagkänsla, humor och gedigen teknisk kunskap!

 

Vad har du för förväntningar?

– Jag förväntar mig att ha riktigt roligt med kunder, samarbetspartners och mina medarbetare. Oavsett vad jag arbetar med har jag en positiv och glad inställning, något jag tror att min omgivning uppskattar. Jag anser att det är viktigt att behandla människor som människor istället för att behandla människor efter vilken bransch de verkar inom, då har man oftast automatiskt roligare. Jag samarbetade med Per via min tidigare arbetsplats och jag ser fram emot att bli en del av gänget på riktigt. Jag kände mig välkommen redan första gången vi träffades!

 

Vad ser du mest fram emot?

– Att få jobba med teamet. Jag har länge velat arbeta med Per då han utstrålar genuinitet och har en framtoning jag inspireras av. Jag känner igen mig mycket i honom och jag tror att jag kommer anamma hans sätt att balansera ett personligt och professionellt förhållningssätt än mer.

 

Vad gör du på fritiden?

– Jag har ett stort intresse för golf och har klockat några tusen rundor i mitt liv. Jag tror att jag har lägst handicap i teamet, men vem som är bäst får vi se när vi spelar. Jag tycker även om sportfiske. Jag har haft lyxen att bo vid havet i några månader och har därmed kunnat ägna mig åt det mer än vanligt.

 

Har du någon dold talang?

– Jag kan låta som en delfin gör när de navigerar i mörkret! Jag har ärvt talangen från min far och jag håller givetvis på att föra traditionen vidare till min son. Om du träffar mig får du be mig visa…

 

Om du fick vara någon annan för en dag, vem skulle det vara?

– Dalai Lama, att vara så vis vore en ynnest.

 

Vad hade du jobbat med om du inte jobbade inom telekombranschen?

– Förmodligen med liknande uppgifter fast inom dataspelsbranschen.

 

Skid- eller solsemester?

– Svårt… Jag tycker om att åka skidor och snowboard men det blir nog ändå solsemester – jag vill spela golf!