Referenser
”Valet föll enkelt på det företag som skulle tillhandahålla vår telefoni. I vårt fall så är snabb hjälp otroligt viktigt för att allt ska fungera då vi jobbar på en internationell marknad. Stark Relation förstår oss som bolag för att kunna på ett föredömligt sätt hitta lösningar som underlättar vår väg framåt. En bidragande faktor är att Stark Relation lyssnar på oss som kunder.”

 

Kristofer Johansson

Sjöö Sandström

”Vi har jobbat i flera år med Per och det har fungerat smidigt så valet att följa med till Stark relation var lätt. Stark relation gör att jobbet med telefoni blir lätt och vi kan fokusera på det som är vår core business och vet att vi ändå får en bra lösning.”

 

Marcus Lange

Modul-System Sweden

”Vi har jobbat med Stark Relation sedan 2009. De ger högklassig service rakt igenom. Vårt samarbete ger mig tid att fokusera på vår kärnverksamhet. Jag slipper lägga tid på att hålla mig uppdaterad kring operatörsfrågor och övrig daglig administration. Deras tillgänglighet, engagemang och kunskap gör vårt val enkelt när det kommer till samarbetspartner för all vår kommunikation.”

 

Lars Mattsson

Konsultnet Scandinavia AB​​​​​​​

”Vi har haft samarbete med Stark Relation (Per) sedan 2010. Stark Relation är alltid lättillgängliga, ger snabb service och har ett trevligt bemötande, så vi är supernöjda. Vi har sänkt kostnaderna rejält för vår telefoni genom en driftsäker och användarvänlig växellösning med mycket bra support. Stark Relation och Per får mina varmaste rekommendationer”

 

Anders Öberg

Svensk Fastighetsförmedling

”Jag har arbetat tillsammans med Per i flera år och det var en självklarhet för oss att fortsätta vårt samarbete när Stark Relation startades. De erbjuder en extremt hög servicenivå och kompetens. Behöver vi hjälp är de alltid bara ett samtal bort. För dig som vill ha smarta problemfria kommunikationslösningar kan jag verkligen rekommendera Stark Relation och Per Söderström”.

 

Tommy Flemström

SIGNR

”Adobe har samarbetat med Stark Relation och Per under flera år. Att få deras hjälp och att arbeta med dem har verkligen underlättat vår vardag, och gör att vi sparar mycket tid. Att alltid veta vem det är man ska kontakta och vem det är man får prata med är guld värt. Våra anställda kan dessutom alltid förvänta sig snabb service och återkoppling när dom kontaktar Stark Relation.

Jag ger mina varmaste rekommendationer till Per och Starkrelation, att använda dom är att göra vardagen lite lättare.”

 

Nathalie Jonson

Adobe