Stark Relation expanderar med nytt affärsområde

Stark Relation är ett modernt företag som ständigt utvecklas och ligger i framkant. För att kunna erbjuda optimala kommunikations- och telefonilösningar expanderar man med det nya affärsområdet Print. Drivkraften bakom tjänsten är Patrik Hedberg som tillför nya lösningar hos kund för att nyttja potentialen hos befintlig hård- och mjukvara.

 

Patrik har 15 års erfarenhet inom print- och dokumenthantering och han har arbetat på många stora företag. Canon, Stenbeck och Infront är några av Patriks tidigare arbetsplatser. Mjukvara är Patriks expertisområde och hans erfarenhet inom dokumenthantering gör honom till rätt person att utveckla Stark Relations printtjänster.

 

     Att paketera och utveckla tjänster är en utmaning för många företag. Jag ser fram emot att gå in i Stark Relation och tillsammans med Per bygga ännu fler och starkare kundrelationer.

 

Förutom att vara specialist inom print och försäljning är Patrik en frisk fläkt med hög social kompetens och har intressen som sport i allmänhet och golf i synnerhet, ännu fler exempel på att Stark Relation och Patrik utgör ett starkt team.

 

     Jag vill utveckla Stark Relations kunder genom tydliga paketeringar av hög kvalitet. Våra tjänster kommer generera i att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet och inte lägga onödig tid på dokumenthantering. Jag utgår från följande frågor: Var är kunden idag och var vill de vara i framtiden?

 

Några av de tjänster som erbjuds är Follow me (pull print), en säkerhetstjänst som har funnits ett tag men idag är ett måste för en modern lösning där även andra krav ställs på kunder idag i samband med till exempel GDPR. Paketeringen innefattar även avancerad scanning samt andra tjänster. Dessutom täcks flera erbjudanden av ett funktionsavtal som innefattar service av både hård- och mjukvara med övervakning 365 dagar per år. Det nya affärsområdet följer den röda tråd som företaget alltid eftersträvar, att vara tids- och kostnadseffektiva.  

 

     Det här innebär att Stark Relation kommer kunna göra sina kunder än mer nöjda eftersom vi alltid arbetar långsiktigt och på en hög professionell nivå. Förutsättningarna är fantastiska och jag ser fram emot att gå in med stöd till Per och fortsätta utveckla Stark Relation.