Stark Relation Invitational 2018

Den 14 juni var det äntligen dags för Stark Relations årliga golftävling – Stark Relation Invitational. Så tidigt som klockan 07.00 på morgonen anlände deltagare och sponsorer till Bro Hof Slott GC. Det var spända, glada och fokuserade deltagare som samlades för frukost och provsvingar på ranchen. The Stadium Course var banan för dagens tävling och är en av två golfbanor på Bro Hof Slott. Den är rankad som Sveriges finaste bana (14:e i Europa). Men anses också vara en av de tuffaste.

 

Efter uppvärmning, konkurrensspaning och tävlingsinformation tog sig deltagarna till sina starter. Klockan 08.30 slog deltagarna ut och med regn hängandes i luften blev morgonen ännu mer spännande. På banan fanns många av våra samarbetspartners och sponsorer för att heja på deltagarna och visa sitt stöd. I sponsortälten kunde de tävlande ladda batterierna och snacka med sponsorerna.

 

Många timmars golfande, hejarop och några svordomar senare samlades alla på Bro Hof Slotts terrass för en fräsch sommarlunch. Förutom den fantastiska miljön och den goda lunchen var det prisbordet som uppmärksammades. Tack vare våra sponsorer fick vi till ett fantastiskt prisbord.

 

Efter noggrann poängsammanställning var det flera värda vinnare som fick komma fram och ta emot pris. På första plats i individuella tävlingen kom Tobias Enckell med starka 42 poäng följt av Patrik Fischer som var tätt bakom med endast en poängs skillnad. I lagtävlingen hittar vi lag Fischer på första plats med 53 poäng följt av lag Kroll på andra plats med 48 poäng. Det var inte bara vinnarna som uppmärksammades. En av de tävlande lyckades skrapa ihop 3 poäng på 18 hål och fick såklart ta emot ett litet tröstpris. Bättre lycka nästa gång Mattias Lilja!

 

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som deltog under dagen. Urbanista, Clean Drink, Telenor, Business Event Network, Tele2 och Sjöö Sandström är några av dem. Vi är glada över våra fina och starka relationer.

 

Tack till alla som var med och tävlade. Vi ser redan fram emot nästa år.

Ha en fin golfsommar!