Stark Relation Invitational 2019

Stark Relation Invitationals deltagare poserar i en gruppbild på Bro Hof

Med Stark Relation i spetsen intog 116 deltagare Bro Hof Slott Golf Club onsdagen den 19 juni. Med pokalen i sikte väntade en dag fylld av golf, nätverk och skratt. Efter ett års spännande arbete och väntan var det äntligen dags för Stark Relation Invitational 2019. 

 

Redan klockan 06.30 var team Stark Relation på plats för att förbereda inför hålvärdarnas ankomst. Tidigare i juni möttes hålvärdarna för en genomgång av dagen och förväntningarna på tävlingen var höga. 

 

– Vi har planerat den här tävlingen under flera månader och det kändes fantastiskt roligt att årets hålvärdar var engagerade och taggade redan på mötet tidigare i år, inleder Per Söderström, vd på Stark Relation.

 

Per Söderström vd på Stark Relation 


Under tiden hålvärdarna, som bland annat bestod av Audi, A-hub, Epson och Urbanista, anlände till Bro Hof intog deltagarna slottets matsal för en stadig frukost. Efter ett varmt välkomnande av Per samlades tävlingens deltagare på den ståtliga trappan för en sedvanlig gruppbild. Trots varnande väderprognoser sågs inte ett moln på himlen och tävlingsinriktade golfare i grupper om 4 begav sig mot respektive tee.

 

– Det här är årets höjdpunkt golfmässigt! Jag blir lika imponerad av Per och gänget på Stark Relation varje år. Det är fantastiskt arrangerat och vädret är dessutom på vår sida idag, berättar Håkan Nilsson, CTC Manager Football på Adidas.

 

Per Söderström vd på Stark Relation hälsar tävlingens deltagare välkomna

 

På golfbanan bjöds det på dryck och snacks hos tävlingens hålvärdar som gestaltades av både nya och återkommande bolag. På hål 9 välkomnades de tävlande av musik och skön stämning tack vare Fokus Ljud & Bild AB som var hålvärdar för första gången. Hål 17 bjöd på svalkande bubblor och ostron signerat Telenor med hjälp av Rent A Chef och på sista hålet fick deltagarna varva golfsvingen med att prova lyxiga klockor från den återkommande hålvärden Sjöö Sandström. Förutom uppskattade hålvärdar bestod dagen av många skratt och golf på hög nivå.

 

– Det blev en magisk dag på Bro Hof tillsammans med Stark Relation. Det bästa med dagen var att jag fick spela tillsammans med Daniel Solja, KAM External Retail på Telenor Sverige AB. Vi har en fantastisk känsla när vi spelar golf ihop, berättar Tollis Nicopoulos, vd på Active Vacation.

 

Stark Relation golftävling deltagare diskuterar slaget


Efter många timmars golf, hurrarop och en del svordomar samlades deltagarna på slottets terrass för en välförtjänt grillbuffé. Trots den goda buffén var det svårt att slita ögonen från prisbordet och när prisutdelningen startade förvandlades skratten till en förväntansfull tystnad.

 

Många priser delades ut men de mest prestigefyllda placeringarna gick till Anders Öberg, vd på Svensk fastighetsförmedling Vällingby/kista och Per Geber, Sales, Marketing and Establishment Director på Apoteksgruppen som tog hem priset för Tvåmannalag Bästboll. I Singeltävlingen Poängbogey kammade Henrik Bonnevier, National Key Account Manager på Discovery Networks, hem vinsten.

 

Stark Relation Invitational vinnare

 

Vi på Stark Relation vill tacka för en helt fantastisk dag och vi hoppas att ni alla är ordentligt uppvärmda och laddade för en riktigt bra golfsommar. Vi syns på Bro Hof nästa år (om inte innan)!

 

Vill du ta del av fler bilder från Stark Relation Invitational 2019? Kolla in vårt album här.