Stark Relation Invitational 2020

Stark Relation Invitational 2020

Solen sken när Stark Relation Invitational 2020 gick av stapeln. Trots en annorlunda vår med sociala restriktioner blev årets golftävling ett mycket lyckat event med strålande väder, god stämning och en gedigen kämparglöd. Ett levande exempel på att starka relationer är ett vinnande koncept!

 

Tack vare noggrann planering och kreativa lösningar kunde Stark Relation Invitational 2020 genomföras trots rådande pandemi. Genom att anpassa eventet efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer verkställdes tävlingen med buller och brak – och vi på Stark Relation känner fortfarande värmen från engagemanget. Vi tackar alla deltagare, hålvärdar, sponsorer och partners för en dag värd att minnas! 

 

En golftävling med stark gemenskap 

Golftävlingen kickade igång tidigt på morgonen på anrika Bro Hof Slott Golf Club. Det bjöds på härlig frukost och deltagarna passade på att mingla under tiden de checkade in och värmde upp svingarna. Samtliga hälsades välkomna av Per Söderström, vd på Stark Relation:

 

– Varmt välkomna till Stark Relation Invitational 2020! Jag är oerhört glad över att vi lyckades arbeta oss fram till dagens koncept, så att vi kan njuta av golf och mingel utan att bryta mot några restriktioner. 

 

Ett event rustat för långsiktiga relationer 

Klockan 09.00 gick startskottet för tävlingen och ute på golfbanan befann sig hålvärdarna Telenor, Epson, A-hub, Koncept & Event och AIK. Spelarna bjöds på ostron och champagne likväl som en fantastisk vy. Självfallet bjöd dagen även på skrattfyllda samtal och golf på hög nivå. 

 

Hört på banan;

– Stark Relation Invitational är alltid ett efterlängtat event; något man övar och längtar till under en lång tid. I år känns det extra roligt att vara ute på banan igen, när man arbetar hemifrån är sådana här tillställningar viktigare än någonsin för känslan av gemenskap.

 

Stark Relation Invitaional 2020

Ett vinnande koncept 

Framåt eftermiddagen väntade prisutdelning med en imponerande vinstpott. Spelarna hade möjlighet att erhålla vinnarpokaler, klockor från Daniel Wellington, Airpods, årsmedlemskap på Bro Hof, en träningsresa till Costa Navarino tillsammans med Active Vacation – och mer därtill. För att fira en lyckad dag delades även buketter från Blomsterringen ut till spelarna som gjort bäst ifrån sig. Även de spelare som inte nådde topplacering fick fina produkter och i en goodiebag fick samtliga deltagare bland annat en keps från Nike, VIP-kort på restaurangen Brödernas och en högtalare från Urbanista. 

 

Ett stort tack till alla deltagande parter!

Stark Relation Invitational 2020 avslutades med breda leenden och en aning solsvedda näsor. Stark Relation vill tacka deltagare, sponsorer, kunder, leverantörer och partners för att ni möjliggör detta fantastiska event år efter år. 

 

 

Vi vill rikta ett stort tack till vår huvudpartner och våra sponsorer under StarkRelation Invitational 2020!

Telenor Sverige – vår huvudpartner ✨

Epson 

A-hub

Brödernas 

adidas

Daniel Wellington

Urbanista

Nike

Blomsterringen Fridhemsplan

Clean Drink

Edrington Sweden

 

Stark Relation Invitational 2020

Vår kommunikationsbyrå Vass Kommunikation förevigade dagen på bild, ta del av över närmare 300 bilder via länken nedan.
https://www.facebook.com/pg/starkrelation/photos/?tab=album&album_id=2373193899640264 

 

Vi önskar er en fin sommar fylld med golf och solsken. 

Vi ses till nästa tävling!