StarkRelation Invitational 2021

Stämningen låg i luften och förväntningarna var höga när årets härligaste dag var kommen – StarkRelation Invitational 2021. Golftävlingen kunde gå av stapeln på anrika Bro Hof Slott Golf Club tack vare noggranna förberedelser och aktiviteter i enlighet med rådande restriktioner. Till allas stora glädje lyste regnet med sin frånvaro och solen glimtade fram med jämna mellanrum! Vi tackar alla deltagare, hålvärdar, sponsorer och partners för en dag värd att minnas – starka relationer är ett vinnande koncept!

 

Noggrann planering

Deltagarna blev varmt välkomnade till Bro Hof med en härlig frukost och goodiebag följt av en introduktion till tävlingen av vår vd Per Söderström. Klockan 09.30 gick startskottet för tävlingen och ute på golfbanan befann sig våra hålvärdar Telenor, Epson, AIK, Tele2, Anyday Padel och Clean drink. Det serverades bland annat löjromspizza, hamburgare, fika och frukt för att bibehålla deltagarnas höga energinivå!

 

– Det har gått ett par dagar och man har fått tid att reflektera. Det är speciella tider så det har krävts otroligt mycket jobb för att kunna genomföra tävlingen på ett säkert sätt. Genomgående för dagen var att alltid i alla lägen hålla avstånd och inte riskera att samla för många personer på samma ställe. Vi får ta igen alla uteblivna kramar vid ett senare tillfälle ❤️ Jag vill självklart tacka samtliga inblandade parter och rikta ett särskilt tack till våra huvudpartners Telenor och Epson! Samt stort tack till vår partner Tollis Nicopoulos som arrangerar resan till Costa Navarino i höst för våra vinnare.

 

En golfbana i världsklass

De stundtals kalla vindarna var inget hinder för deltagarna som tog sig igenom tävlingen med kämparglöd och ett leende på läpparna. Vad vi har hört var samtliga överens om att sällskapet, Bro Hofs banor och eventet i stort var betydligt mer betydelsefullt. 

 

– Tack till StarkRelation och min vän Per Söderström för ett magiskt event på Bro Hof. Det var som vanligt ett perfekt upplägg med en outstanding touch för detaljer och känsla. Jag är stolt över att samarbeta tillsammans med er och ser fram emot många år framöver!, Tollis Nicopoulos

 

Ett prisbord som heter duga!

Efter flera timmar fyllda med proffsigt golfspel, skratt och härliga samtal blev det under eftermiddagen dags för prisutdelning med en mängd fantastiska priser. Spelarna hade bland annat möjlighet att vinna ett guldkort på restaurangen Brödernas, iPads, whiskey från The Macallan och träningsresor till Costa Navarino. Det delades även ut vackra buketter från floristen Malin Örqvist till de spelarna som hade gjort bäst ifrån sig. Samtliga deltagare fick dessutom med sig ett kit från Nike. Stort grattis till er som hamnade på prispallen och tack till alla som deltog för fint engagemang!


Vi tackar tävlingens hålvärdar och sponsorer;
Telenor
Epson
AIK
Anyday Padel
Edrington
Nike
Daniel Wellington
Tele2
Clean drink
Brödernas
Webhallen
Soluno
Callaway
Business Event Network

 

Bilder från dagen
CHECK! Kommunikationsbyrå förevigade dagen på bild och nu kan du ta del av närmare 400 bilder här!

 

Hört efter golftävlingen

Ett fantastiskt arrangemang i världsklass. Man känner sig som ett proffs tack vare engagemanget som StarkRelation bara kan åstadkomma. Tack För en oförglömlig dag på Bro Hof! ☀️🎉🥂🏌️‍♂️

En fantastisk dag med inslag av det bästa rakt igenom ❤️🔥

Stort tack själv för att man fick äran att vara med på detta fantastiska event🙌

Ni gjorde det fantastiskt 👏👏👏 stort tack för en magisk dag🙏⛳️🏆

Bästa eventet alla kategorier 🌟🏆❤️

Otroligt fint genomfört! Årets höjdpunkt! 😍🙌🏼

Superkul! Tack Per och resten av gänget för en riktigt härlig dag, alltid lika proffsigt styrt🥇🌟🤩