Telefoni

 

Genom att vi är en oberoende återförsäljare så kan vi hjälpa er att hitta rätt lösning utifrån era behov och er verksamhet.
Växellösning

Det finns idag väldigt många olika typer av växellösningar. Vi erbjuder både operatörernas egna men också operatörsoberoende alternativ. Vi skräddarsyr sedan lösning utifrån era behov så den blir kostnadseffektiv, flexibel och funktionell. Genom en grundlig behovsanalys och stort utbud hjälper vi till att hitta rätt lösning för just er!

Mobila och fasta avtal

Det finns många operatörer och olika abonnemangsformer att välja på. Vi går därför igenom era verksamhetsbehov tillsammans för att hitta rätt lösning för just ert företag. När ert behov är analyserat och vi förstår hur ni arbetar med telefonin presenterar vi en offert med olika oberoende alternativ för att hitta en effektiv lösning till företaget.

Vi hjälper sedan till med installation och driftsättning. Vi har även möjlighet att skräddarsy unika utbildningar för både användare, administratörer eller telefonister till er vid behov.

Hårdvara/Tillbehör

Idag är mobiltelefonen en av företagets viktigaste funktioner. Vi hjälper er att hitta rätt arbetsverktyg för era medarbetare. Vi erbjuder mobiltelefoner, tablets, tillbehör, headsets m.m. Tack vare avtal med de största distributörerna så kan vi erbjuda bra priser/tillgång, snabba leverans och en enkel service.

Support/Service

Vem ska man kontakta när man behöver service och support ? Operatören, tillverkaren eller där man köpt sin telefon? Många spenderar mycket tid i olika telefonköer för att sedan bli hänvisade vidare. Hos Stark Relation får ni en dedikerad kontaktperson som hjälper er med alla frågor kring er kommunikation. Det gör det enkelt och kostnadseffektivt så att ni istället kan fokusera på er egen kärnverksamhet.

Print/Dokument

Stark Relation samarbetar idag med ledande tillverkare av både hård- och mjukvara, vilket gör att vi har stora möjligheter att skräddarsy lösningar som täcker kundens behov hela vägen från att ett papper skrivs ut på en skrivare till att lagra i en molnbaserad tjänst. Vi kan hjälpa er att sänka utskriftskostnader med upp till 40% genom att anpassa utskriftsinfrastrukturen och optimera hårdvara, användning och effektivitet.

Vi erbjuder även våra kunder avancerande scannings lösningar där man kan effektivisera dokumenthanteringen och därigenom spara tid och pengar.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!