Välj en sida
“Det är en ynnest att få dela kontor med StarkRelation”

Vi har tagit en pratstund med Marcus Eriksson som är VD på Caemento AB och som delar kontor med oss på StarkRelation. De är en fullservicebyrå som jobbar med produktkommunikation som skapar mervärde för deras uppdragsgivare. Vi är glada över att de flyttade in på vårt kontor sommaren 2020!

 

– Jag träffade Per redan 2014 tack vare en gemensam vän och en golftävling som vi spelade tillsammans! Vi klickade och idag umgås vi även mycket privat, inleder Marcus.

 

En kund- och projektinriktad fullservicebyrå

I närmare 13 år har Marcus samlat på sig yrkeserfarenheter och kunskap inom profilbranschen. När pandemin tog fart bestämde han sig för att satsa på en egen byrå efter att arbetat som KAM på en Nordens största byråer under 10 år. Caemento vågar utmana sina kunder, skapar nytänkande koncept och har ett nätverk bestående av Sveriges, Europas och Asiens starkaste varumärken och producenter inom produktmedia.

 

– Vi arbetar med cooperate-branding och rena produktkoncept – från idéstadie och design till produktion och leverans. Vi skapar och driver även kundunika webbshoppar. En viktig nyckel för oss är att vi jobbar brett mellan olika branscher, detta ger oss stora fördelar i det kreativa arbetet då vi hela tiden får möjlighet att kreera nya spännande idéer för olika branscher, berättar Marcus.

 

Tre snabba med Caemento

 

Hur är det att sitta på samma kontor som StarkRelation?
– Vi försöker löpande hjälpa varandra med leads och nya affärsmöjligheter, det är en USP med att dela kontor med någon från en helt annan bransch. Vi hjälper dem i stora drag med all deras interna och externa kommunikation som mynnar ut i en fysisk produkt, för det digitala har de ju en annan bra partner 😉 StarkRelation är engagerade hela vägen – från första kundkontakt till leverans, för bästa möjliga helhetsupplevelse. Det är en företagsanda jag delar med dem.

 

Vad är det bästa med att dela kontor?
– Det bästa är energin, värmen och att vi kan bolla idéer med varandra, det gynnar båda parter! StarkRelation tänker på helheten för att få alla att trivas. Det är bra och fräscha lokaler i kombination med härlig stämning där alla är välkomna och hjälper varandra. Det är en ynnest att få dela kontor med dem!

 

Nämn en sak vi inte vet om Per?
– Han är vass på börsen! Men jag är bättre på FIFA. Punkt!

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.