Välj en sida

Våra tjänster

På StarkRelation, förenklar vi företags mobila kommunikation med skräddarsydda tjänster. Vi erbjuder kostnadseffektiva och smidiga lösningar som hjälper er att optimera er verksamhet.

Telefoni

Med vår långa och breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. 

Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.

Vårt uppdrag är att förenkla och förtydliga er kommunikation. Vi guidar er rätt!

Leasing

Med våra flexibla leasingalternativ får ni möjligheten att enkelt uppgradera och modernisera er befintliga utrustning. Vi ställer kostnadseffektiva lösningar till er förfogande, oavsett om ni behöver förnya era mobiler, förbättra er kontorsutrustning, eller uppgradera era skrivare.

Vår målsättning är att erbjuda er den senaste tekniken utan att överbelasta er budget, så att ni kan arbeta mer effektivt och hålla er konkurrenskraftiga i dagens snabbrörliga affärsvärld.

Print

Smarta printlösningar som sparar både på miljö, plånbok och samtidigt ökar säkerheten. 

Genom en grundlig behovsanalys och stort utbud hjälper vi till att hitta rätt lösning för just er.

IT

I dagens digitala tidsålder är IT-integration avgörande för att driva verksamheter smidigt och effektivt. På StarkRelation är vi stolta över att erbjuda våra kunder heltäckande IT-lösningar som hjälper dem att hantera och utveckla sina teknologiska behov. Vi samarbetar med dig för att utforma anpassade IT-lösningar som passar perfekt för din verksamhet.

Förenkla företagets kommunikation

Vi är er trygga hand
på vägen!

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.