Välj en sida
Epson tillverkar printers i världsklass – med fokus på hållbarhet

Under de senaste åren har teknikens utveckling gått spikrakt uppåt. Företag och dess arbetsplatser har genomgått den kanske största förändringen på flera decennier. Och det är inget undantag när det gäller Epson. StarkRelation är tydliga med sitt budskap: Byt till bläckstråle!

 

Bläckstråleskrivare revolutionerar

Laserskrivare har länge varit ledande på marknaden. På senare år har däremot en ny form av skrivare vuxit fram och etablerats på arbetsplatser. Bläckstråleskrivaren har inte bara exceptionellt snabb utskriftshastighet, utan också lägre energiförbrukning, faktiskt upp till 83 % lägre än traditionella laserskrivare. Samtidigt kräver den färre användaringrepp och använder cirka fem gånger färre förbrukningsvaror än en vanlig laserskrivare.

 

StarkRelation vill kunna erbjuda de absolut bästa print- och dokumenttjänsterna. Därför är det en självklarhet för dem att samarbeta med Epson. Ett företag som utvecklar några av de mest prisvärda och miljövänliga lösningarna som finns på marknaden idag – och i framtiden.

 

Teknik i harmoni med miljön

Epson prioriterar driftsäkerhet och miljöpåverkan när det kommer till teknik. Öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet är tre aspekter som de ofta återkommer till och som genomsyrar både företagskulturen och produkterna. Med innovativ och miljövänlig teknik slipper du välja mellan en hållbar framtid och nettofördelar för just ditt företag. Läs mer om Epsons värmefria teknik och samarbete med National Geographic här.

 

Fokus på kundrelationer

Per driver affärsområdet print på StarkRelation och belyser vikten av att bygga en grund inför framtiden och sätta kundens behov i fokus.

 

– Vi jobbar hela tiden med att ta våra lösningar till nästa nivå och på så sätt tillgodose våra kunders behov. Vi lägger stort fokus på kundrelationer och säkerhet inom print och dokumenthantering. Sedan GDPR blev tillämplig 2018 har vi med fördel kunnat agera långsiktigt när vi paketerar mer effektiva lösningar för våra kunder, berättar Per. 

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.