Välj en sida
Ett gott samarbete mellan StarkRelation och Candy People

Vi på StarkRelation har haft Candy People som kontorsvänner i drygt åtta år, inte tråkigt! Med åren har vi lyckats bygga upp en nära relation som gynnar båda parter ur flera aspekter. Vi kan bland annat nyttja varandras tjänster – vi hjälper dem med frågor relaterade till telefoni och elektronik, och deras produkter tillför ett mervärde till våra kunder. Vi delar ett brett kontaktnät och de har en positivt laddad produkt som vi förser vårt nätverk med i samband med högtider och kundleveranser. Vi har haft ett härligt snack med Jammin, Key Account Manager på Candy People, som berättade mer om deras verksamhet!

 

Från Malmö till expansion i Norden och USA

Candy People är en distributör som säljer godis till lokalt förankrade butiker såsom COOP, ICA, Pressbyrån och Axfood. De erbjuder även B2B-företag en prenumereringstjänst, vilket är ett väldigt lyckat koncept. Jammin tar oss tillbaka till starten av Candy Peoples historia. Han berättar att verksamheten har sitt ursprung i Malmö, där den nuvarande VD:ns pappa Joannis öppnade upp grossistbutiken “Babylon godis” 1982. 

 

– Joannis startade i en lokal på 40 kvadratmeter och idag har vi en yta på 3 200 kvadratmeter och lyckats etablera på marknaden i hela Norden och USA, säger Jammin stolt.

Candy People har lyckats bevara en stark familjär och långsiktig anda sedan starten och det genomsyrar hela företaget. De erbjuder över 1 500 lösviktsorter och en mängd olika sorters förpackat godis; S-märken, peacemärken i jordgubb/lakrits och colanappar för att nämna några. Det senaste tillskottet är ZINQ, ett tuggummi som motverkar dålig andedräkt.

 

 

En arbetsmiljö fylld med glädje 

Jammin har varit på Candy People i femton år och trivs riktigt bra. Han kallar sig själv för “Stockholmskontoret”, men besöker även kunder i flera delar av Norden och USA.

 

– Det bästa med att vara i Stockholm och dela kontor med Jessica och Per är att de alltid bidrar med positiva influenser vilket gör att arbetsmiljön är extra härlig! Eftersom vi sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap blir vi delaktiga i varandras arbeten och det ger en avslappnad stämning med öppen kultur. Vi driver gärna med varandra på ett skämtsamt sätt, och skrattar en hel del, berättar Jammin.

Vad gör Jessica och Per på kontoret som ingen vet? 

– Per är en extremt dålig vinnare, visste ni att han hånar folk när han vinner på FIFA? Jessica, hon har tydligen alltid rätt (även om hon har fel). De är två riktiga karaktärer som står för underhållningen på kontoret, vad mer kan man önska?

 

Avslutningsvis, vilken är er mest populära produkt på Candy People?
– S-märken är helt klart folkets stora favorit. Det är vår största godissort och den går hem hos alla!, avslutar Jammin.

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.