Välj en sida
Release Finans berättar om vårt partnerskap

Vårt samarbete med Release Finans sträcker sig två år tillbaka och det har hunnit växa sig starkt under den tiden. Vi kör all leasing/hyra via dem och uppskattar att de gör vår verksamhet smidigare gentemot kund. Det är ett partnerskap som präglas av transparens, nära dialog och gemensamma mål. Vi har fått en pratstund med Patrik Laurell, Account Manager från Release Finans som berättar mer om samarbetet.

 

– Det är ett otroligt fint samarbete! Per och Jessica är fantastiska med sina kunder och relationer. Vi på Release älskar att stötta ett sådant samarbete och vår roll är i det här fallet att hjälpa dem att hyra ut produkter till sina kunder. Det handlar om allt från mobiler till skrivare. Vi har båda kundens behov i fokus och sätter dem i första rummet, berättar Patrik och fortsätter; StarkRelation har ett relationsfokus, hög servicenivå och finns alltid till hands för sina kunder – det är saker som vi på Release också värdesätter. Vi har alltså samma mål med affärerna och då klaffar samarbetet.

 

Vad skulle du säga är våra gemensamma styrkor?

– StarkRelations kundförståelse är en av deras styrkor och de insikterna är lika viktiga för vår del. God kännedom om våra partners erbjudande är en förutsättning för att hitta finansieringslösningar som passar kundernas behov. Vi arbetar därför väldigt tajt tillsammans med StarkRelation och jag känner mig ibland nästan som en anställd hos dem, en extra resurs i deras verksamhet, berättar Patrik.

 

Hur skulle du beskriva att det gynnar kunden?

– Pers genuina vilja att hjälpa kunderna att hitta bra och långsiktiga lösningar är en viktig del i företagets framgång. Även här blir det tydligt att vi vill samma sak och har ett gemensamt mål – att leverera det som blir bäst för kunden. Både gällande paketeringen och hur vi långsiktigt kan skydda kunden med försäkringar och liknande upplägg. Tack vare att vi har en gemensam agenda är det enkelt att hitta bra vägar framåt tillsammans. Vårt partnerskap genomsyras av långsiktiga relationer rakt igenom, berättar Patrik.

 

Slutligen, ses vi på StarkRelation Invitational i år igen?

– Självklart! Vi kommer absolut vara delaktiga på något sätt. Det var väldigt uppskattat från vår sida under 2022 och vi ser fram emot årets upplaga, berättar Patrik.

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.