Välj en sida
“Lösningen från Stark Relation effektiviserar mitt arbete och håller mig uppdaterad kring ny teknik”

Stark Relation drivs framåt av att skapa nya servicelösningar och relationer. Under hösten 2020 inledde företaget ett nytt samarbete med entreprenören Elin Skoglund som var i behov av att effektivisera sin telefoni. Med tanke på att telefonen är hennes arbetsredskap var det av stor vikt att implementera en flexibel, snabb och tekniskt uppdaterad lösning – för att möjliggöra produktivt arbete.

 

Teknik som effektiviserar arbetet 

Elin arbetar idag som entreprenör, egenföretagare och influencer. Yrken som ställer höga krav på välfungerande teknik och effektiva digitala lösningar. Mycket av hennes arbete sker genom telefonen – allt från att fota och filma till att planera och uppdatera sociala medier med innehåll. För att förenkla sitt eget arbete och få mer tid till sin kärnverksamhet, istället för att lägga tid på teknik, tog Elin kontakt med Per Söderström på Stark Relation.

– Jag upplevde att det blev alldeles för ineffektivt för mig att hålla på med tekniken själv. Det är ett omfattande område som kräver tid – både när det kommer till att lösa problem och vara insatt i nya uppdateringar. Med lösningen från Stark Relation kan jag lämna över tekniken och känna mig trygg med att Per är snabb på bollen. Jag uppskattar att de gör det enkelt för mig, inleder Elin.

 

Behov av uppdaterade tekniska lösningar

Vidare beskriver Elin att det hon uppskattar mest med samarbetet är företagets flexibilitet, effektiva support och lyhördhet. Hon belyser flertalet tillfällen då hon har varit i behov av service och fått personlig hjälp direkt. Faktorer som på flera sätt förenklar och underlättar såväl hennes vardag som arbete.

– Jag älskar att driva mitt eget bolag – men vissa saker lämnar jag gärna över till proffsen. Förutom snabb service och behovsanpassade lösningar kan jag även hålla mig uppdaterad kring den senaste tekniken, utan att känna stress över krångel. Allt från nya telefoner till IOS-uppdateringar. Stark Relation erbjuder verkligen en familjär support och det känns otroligt betryggande att Per alltid bara är ett samtal bort!, avslutar Elin.

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.