Välj en sida
“Stark Relations styrka är att de arbetar med långsiktiga relationer och genuina affärer”

Stark Relation firar 5-årsjubileum! Under företagets femåriga resa har de fokuserat på långsiktiga relationer – vilket karakteriserar bolaget i stort. En samarbetspartner som följt med i över tre år är Alexander Slotte, Chief Executive Officer på Top of Heart. Han belyser hur företagsnamnet speglar verksamheten och dess värderingar.

 

Ett samarbete som möjliggör kontakt 

Top of Heart är ett företag som bidrar till ökad tillväxt genom rekommendationer och har arbetat med Stark Relation via sitt ambassadörsprogram.

 

– Vi har genom vårt program hjälpt företaget, och Per, att förstärka och förenkla kundresan! Programmet syftar till att systematisera processen kring relationer för att möjliggöra och underhålla kontakten med fler människor, inleder Alexander.

 

Styrkan i starka relationer 

Alexander beskriver vidare att styrkan hos Stark Relation ligger i deras företagsnamn – att de alltid prioriterar och fokuserar på starka relationer. Genom att bedriva ett framgångsrikt nätverksarbete, alltid se till kundens bästa och enbart göra affärer som är optimala ur ett kundperspektiv.

 

– Per är en relationsdriven affärsman. Jag uppskattar hans omfamnande personlighet – det skiner verkligen igenom att han älskar människor och vill dem väl, det är en drivkraft som vinner många hjärtan, berättar Alexander.

 

Vikten av tillit i en konkurrensutsatt bransch 

– Tillit är allt. Det är en av Stark Relations främsta framgångsfaktorer och de har stor möjlighet att vara flexibla för att skapa fler genuina relationer. Jag ser fram emot att fortsätta vara en del av företagets resa framöver!, avslutar Alexander.

20 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.