Välj en sida
Jessica Sandström går in som delägare i Stark Relation

Jessica Sandström har varit en uppskattad kollega i drygt ett och ett halvt år – nu går hon in som delägare. Med såväl helhetstänk som detaljseende tar hon sig an nya utmaningar på ett självklart sätt.
– Jessica är ovärderlig för företaget, berättar Per Söderström, vd på Stark Relation.

 

Bakom varje succé ligger hårt arbete. För att lyckas med administration, relationer och event krävs struktur och förmågan att ha is i magen under stressade situationer. Jessica Sandström besitter samtliga egenskaper och är därav betydelsefull för Stark Relation. 

 

– Jessica har varit hos oss i drygt ett och ett halvt år, men det känns som mycket längre! Hennes driv är ovärderligt för företaget och jag ser fram emot att fortsätta utveckla Stark Relation tillsammans med henne som delägare, berättar Per. 

 

Jessica har förmågan att kunna blicka framåt i stunder med motvind. Hennes arbete går till stor del ut på att skapa nya sätt för kunder och partners att träffas på. Trots en utmanade vår har hon lyckats bibehålla både fokus och rätt prioriteringsordning, något hon menar beror på den genuina kärleken för bolaget. 

 

– Det starkaste med att vara en del av det här bolaget är just relationerna, med såväl kunder som kollegor. Vi bryr oss på riktigt – och när man bryr sig vill man göra sitt absolut bästa. Med det sagt ser jag fram emot kommande år!, berättar Jessica. 

 

Lär känna Jessica ännu bättre genom att klicka här!

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.