Välj en sida
Leasa mobiltelefoner – en positiv trend med många fördelar!Leasa mobiltelefoner – en positiv trend med många fördelar!

Du kanske känner igen att man kan leasa bilar, men visste du att man även kan leasa mobiltelefoner? Leasing av telefoner är en tjänst som blivit populär den senaste tiden. Anledningen till att det blivit så populärt beror främst på de många fördelarna som finns med att “hyra” företagstelefoner istället för att köpa.

 

Den här typen av tjänst riktar sig till alla företag, oavsett storlek, och tjänsten består av en fast månadskostnad. Det är en perfekt tjänst för er som vill dela upp kostnaden istället för att betala hela summan på en och samma gång. Dessutom är leasing av telefoner ett mer miljömedvetet val eftersom telefoner kan återanvändas.

 

Företagstelefon är idag en självklarhet, men något som inte är lika självklart är att ha rätt kommunikationslösning. Rätt kommunikationslösning är avgörande för att man som företag ska kunna utvecklas. Rätt utrustning och avtal gör att ni som företag kan fokusera på det ni faktiskt vill fokusera på. Vill ni veta mer om vilken telefoni- och kommunikationslösning som är rätt för just er? Klicka här!

 

Hur går det till?

Vi tar fram den lösning som fungerar bäst för er. Eftersom vi är operatörsoberoende återförsäljare premierar vi inga företag, vi premierar rätt lösning för just er. Istället för att köpa telefonerna har ni möjlighet att hyra telefoner som ni sedan kan lämna tillbaka när avtalstiden går ut och självklart, uppdatera till senaste modellerna när ni förlänger avtalstiden. En annan fördel är att ni har möjligheten att köpa loss telefonerna om ni vill för samma pris som om ni skulle köpa telefonerna från början. En annan fördel med att leasa telefoner är att det är möjligt att enkelt köpa loss dem. Det påverkar dessutom inte ekonomiska aspekter. Det blir alltså inte dyrare för er att först leasa och sedan köpa loss. Flera alternativ för samma kostnad. Självklart ingår service och support, en av våra största styrkor på Stark Relation. Vi vill förenkla er kommunikation, helt enkelt.

 

3 fördelar med leasing av mobiltelefoner

 

Miljö

Låt inte gamla telefoner läggas på hög när nya köps in. Vi återanvänder telefoner och tänker på miljön.

 

Flexibelt

Med leasingavtal har ni möjlighet att köpa loss telefonen när avtalstiden gått ut, förlänga avtalstiden och uppdatera till den senaste modellen utan att behöva låsa upp kapital.

 

Tryggt

Med vårt service- och supportavtal behöver ni inte oroa er för plötsliga problem. Vi finns där för er och tillhandahåller smarta, effektiva och trygga mobila kommunikationslösningar.

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.