Välj en sida
Moderna växellösningar för moderna företag

nder 1880-talet var Stockholm världens telefontätaste stad. Sedan dess har det gått från fasta telefonväxlar med begränsade öppettider till datorstyrda växlar på 1970-talet och skräddarsydda och moderna växellösningar med Stark Relation i nutid!

 

Idag är möjligheterna oändliga när det kommer till växellösningar. Övergången till molnbaserade lösningar har resulterat i skräddarsydda lösningar som passar varje enskilt företags behov och framtida expanderingar eller integrationer.

 

För att göra det så enkelt som möjligt kan man säga att en växel sammankopplar telefoner. Rätt person tar emot rätt samtal och era kunder behöver inte vänta eftersom en modern växel dessutom ser till att de personer som har tid tar sig an uppgiften. Vad vi också vet är att dagens telefonilösningar inte är statiska. Vi jobbar därför med levande växellösningar som uppdateras och uppgraderas i takt med nya funktioner och system.

 

Beroende på i vilken bransch man arbetar är växellösningen mer eller mindre avancerad. Rätt växellösning kan göra mycket för ert företag och kan förklaras som ett skyltfönster. Man brukar säga att den första kontakten är avgörande och i så fall måste er växellösning sticka ut.

 

Varför bör man använda sig av moderna växellösningar?

 

Geografiskt oberoende

Moderna växellösningar är perfekta för företag vars medarbetare ofta är på resande fot.

 

Utrymme för förändring

Moderna växlar sätter inga käppar i hjulen för företag som är i förändringsprocesser. En modern växel kan förändras i takt med företaget.

 

Operatörsoberoende lösningar

Vi på Stark Relation är operatörsoberoende vilket innebär att vi kan skräddarsy lösningar utifrån aktuella behov. Det gör att lösningen blir kostnadseffektiv, flexibel och funktionell.

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.