Välj en sida
Stark Relation är på kundens sida!

Per Söderström är grundare av Stark Relation och är en närvarande, flexibel och mångsidig VD. Det finns många roliga aspekter av att driva eget men det innebär även många utmaningar. Drivkraften för Per ligger i att skapa produkter han stolt står bakom och som resulterar i nöjda kunder.

 

Som grundare av ett företag är utmaningarna många. Det gäller att rekrytera ett team med samma visioner som en själv och hitta en nisch. På senare år har det skett en förändring inom telefoni- och kommunikationsbranschen som gjort att kunder i större utsträckning efterfrågar kvalitet och skräddarsydda lösningar. Stark Relation fokuserar på kundrelationer, därav företagsnamnet. Enligt Per finns det många företag som tycker att telefoni och kommunikation är ett irritationsmoment som mest är jobbigt. I de situationerna vill Stark Relation ingripa och erbjuda bekväma och professionella lösningar.

 

– Det finns många bolag som fokuserar på att sälja tjänster och produkter. Vi däremot, vill vara på kundens sida och hjälpa våra kunder att inse vilka möjligheter som väntar med rätt kommunikationslösningar, säger Per Söderström, VD på Stark Relation.

 

Utöver det stora intresset för branschen ägnar Per mycket tid åt sport. Sportintresset genomsyrar även företaget då Stark Relation sponsrar bl.a. AIK Fotboll. Som sponsorer till AIK Fotboll är de även en del av AIKs affärsnätverk som öppnar upp för många givande nätverksträffar. För Stark Relation är sport viktigt och något de vill att framför allt unga idrottare ska ha möjlighet till. Stark Relation sponsrar inte enbart AIK Fotboll utan även andra ungdomar och ungdomsföreningar i olika former. Bland annat sponsrar företaget en ung tjej som elitsatsar inom hästsporten och AIK Fotboll pojkar 11 år.

 

– Enligt oss är sport en del av receptet på framgång och vi vill självklart göra vad vi kan för att ge fler möjligheten att utöva sport. Det är självklart extra kul när det är ett lag man stöttar, fortsätter Per.

 

Dessutom är Per med i nätverket BEN Golf och golfar även mycket privat. Förra året anordnades Stark Relation Invitational, en golftävling för kunder, leverantörer och partners till Stark Relation. Ett väldigt lyckat evenemang som kombinerar det bästa av två världar. Planeringen inför Stark Relation Invitational 2019 är i full gång och årets evenemang kommer att bli ännu större och förhoppningsvis ännu mer lyckat än föregående.

 

– Det är ett av mina bästa minnen under Stark Relations tid hittills. Det är inte ofta man får umgås med kunder, leverantörer och partners under så många timmar och dessutom utanför kontorsmiljö, avslutar Per.

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.