Välj en sida
Stark Relation fokuserar på arbetsglädje, hög kundservice och #starkarelationer

Hylla dem som hyllas bör! Genom hashtaggen #starkarelationer på Instagram belyser Per Söderström med team utvalda personer som har betytt mycket för dem, både privat och affärsmässigt.
– Att höja personer som bidragit till Stark Relations framgång är viktigt både för företaget och för mig själv, berättar Per.

 

Bra energi är grundläggande för att ett företag ska blomstra, enligt Per Söderström. Han är vd på Stark Relation och anser att bra gemenskap alltid bör genomsyra det dagliga arbetet. Ju högre engagemang hos företagets medarbetare, desto starkare resultat! Det bästa framgångsreceptet tycker han därför är att anta utmaningar med arbetsglädje – och med fokus på starka relationer.  

 

En stark relation kan innebära mycket, men i Pers fall är det en relation som bidrar med energi, positivitet och support. Det kan vara en arbetskollega som agerar bollplank vid idéspåning, en vän som agerar stöttepelare vid tuffa beslut eller en mentor som vågar säga det som andra undviker. 

 

– Jag får dagligen stöttning från vänner, kollegor och mentorer, i såväl arbetsrelaterade frågor som privatliv. Man kan inte lyfta varandra för mycket!, säger Per. 

 

Tacksamheten resulterade i hashtaggen #starkarelationer på Instagram där teamet hyllar personer som betyder mycket i deras liv.

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.