Välj en sida
Starkast ljud, starkast brusreducering eller starkast Bluetooth? Välj rätt headset till ditt företag med Stark Relation!

Att välja rätt headset till företaget kan upplevas som en djungel, då det finns oändligt med finesser, varianter och märken. Vidare finns det lika många preferenser som det finns anställda. Vi på Stark Relation erbjuder hårdvara och tillbehör med företagets specifika behov i åtanke och har avtal med de största distributörerna. Nedan guidar vi dig genom tre olika varianter av headsets!

 

Mobiltelefonen används som arbetsverktyg på de flesta arbetsplatser idag. Med detta tillkommer behovet och användningen av hörlurar. I allt från videosamtal, kundtjänstärenden och övriga samtal används hörlurar – men det finns olika finesser ditt företag bör ha i åtanke när det beslutas kring vilka hörlurar som ska köpas in. Nedan listar vi tre stycken varianter på hörlurar och dess fördelar för att underlätta beslutet.  

 

Stäng ute ovälkommet ljud med brusreducerande hörlurar 

Många företag har öppna kontorslandskap. Det öppna landskapet ökar engagemanget hos vissa, men försvårar koncentrationen för andra. Om ditt företag sitter i ett öppet kontorslandskap kan brusreducerande hörlurar vara en god idé. De stänger ute ovälkommet brus och oljud, och genererar istället en högkvalitativ ljudupplevelse.  

 

Att tänka på vid brusreducerande hörlurar:

  • Brusreducerande hörlurar dämpar brus, men inte högfrekventa ljud. Hörlurarna bör inte ersätta exempelvis hörselkåpor 

 

Noll trassel med trådlösa hörlurar 

Är medarbetarna på företaget ofta på språng? Då kan trådlösa hörlurar vara ett bra alternativ. Trådlösa hörlurar är kopplade till mobiltelefonen via Bluetooth och tillåter stor rörelsefrihet. Med andra ord: inga sladdar kan trassla till det! Trådlösa hörlurar finns i två varianter, in ear och on ear. In ear-hörlurar sitter i örat, där ett populärt val är iPhones AirPods. On ear-hörlurar sitter på örat och är i regel mer robusta. Vidare har de också högre ljuddämpning. Självfallet finns även trådlösa hörlurar med brusreducering. 

 

Att tänka på vid trådlöst headset:

 

  • Hörlurarna behöver laddas med jämna mellanrum

 

Hörlurar med brusreducerande mikrofon 

Arbetar ditt företag med kundtjänst eller telefonväxel? Om medarbetarnas huvudsakliga arbetsuppgift är att prata i telefon under dagarna kan ett par hörlurar med en brusreducerande mikrofon vara smart att investera i. Brusreduceringen i mikrofonen ger kunden i andra änden av tråden en bättre serviceupplevelse då risken för störande ljudupptagningar från arbetsplatsen minskar. Hörlurar med en brusreducerande mikrofon kallas ofta för datorheadset. 

 

Att tänka på vid datorheadset:

  • Denna typ av headset har oftast USB-anslutning. Om du önskar ett trådlöst headset med brusreducerande mikrofon går det dock självfallet att ordna!

21 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.