Välj en sida
Stolt partner till Svensk innebandy som bryter ny mark

Svenska Innebandyförbundet (Svensk Innebandy) består av 840 föreningar och närmare 114 000 licensierade spelare i skrivande stund. Det gör innebandy till Sveriges största inomhussport. Svensk Innebandys vision är att bli Folksporten – en sport som tilltalar många och är öppen för alla. 2024 bryter innebandyn ny mark när sporten för första gången intar nationalarenan Friends Arena under SM-finalerna och samma år arrangerar Sverige VM i Malmö på herrsidan. Vi på StarkRelation är en stolt partner till förbundet sedan hösten 2020 och vi brinner för att bidra till sporten!

I samband med förbundets nätverksträff i slutet på augusti fick vi möjlighet att prata mer med Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef, och Anki Kjellberg, försäljnings- och partneransvarig. Vi pratade om vårt samarbete inom telefoni, nätverket och hur vi tillsammans utvecklar sporten.

– Bra partnerskap präglas av rak kommunikation, öppen dialog och transparens. När saker går fel och vi är oeniga längs vägen kan vi reda ut det tack vare det. Vi uppskattar partners som är delaktiga – inte bara signerar nätverksfakturan. Inom nätverket skapas nya affärer mellan aktörerna och det är win-win. De bidrar med en viktig funktion hos oss, berättar Anki.

Matchens lirare

Per, grundare av StarkRelation, har en lång innebandykarriär i bagaget. Han må ha lagt klubban på hyllan men passionen för sporten består. Därför var det ett självklart val att knyta an till förbundet som arbetar med viktiga frågor såsom inkludering av sporten med bland annat satsningen på parainnebandy och jämlikhet.

– När vi ser till potentiella partners vill vi att det ska kännas tryggt och professionellt med

fokus på utveckling av sporten, och det är vad StarkRelation står för. De utstrålar en värme som gör att det känns som något mer än ett partnerskap. Vi bygger en hållbar relation! De är en av våra huvudleverantörer till Matchens lirare-priset på flera nivåer och det har bidragit till att det är en mer attraktiv utmärkelse, berättar Anki.

Höjdpunkter inom innebandy

SM-finalerna är säsongens stora höjdpunkt och en av många förmåner med att vara partner är möjligheten att ta del av information innan lanseringar. Under nätverksträffen fick vi på plats nämligen vara de första med att få veta att finalerna spelas på Friends Arena. Utöver det spelas även VM på herrsidan i Malmö den 7-15 december – 2024 kommer att bli ett storslaget år! International Floorball Federation (IFF) var på plats under nätverksträffen för att berätta mer om detta.

– Att IFF var plats under nätverksträffen symboliserar att vi är en del av något större. Det är viktigt att skapa den förståelsen och det kan våra partners hjälpa oss med genom att sprida ordet vidare om folksporten för alla, avslutar Anki.

– Vi ser fram emot ett fortsatt starkt samarbete och siktar mot VM-guld med StarkRelation som trygg partner och leverantör, avslutar Stefan.

Innebandy – mer än en sport!

22 september, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.