Välj en sida
Guldkant på tillvaron

Be Company är våra kontorsvänner sedan början av 2023 och vi har byggt upp ett bra samarbete. De erbjuder törstsläckande funktionsdrycker av högsta kvalitet med goda smaker och näringsrikt innehåll utan socker. Nu är det spännande tider för företaget som genomgår en förändringsresa. De kommer att positionera sig på ett annat sätt inom kort och det ser vi fram emot att berätta mer om! Vi har tagit en pratstund med grundarna Oskar och David för att känna på stämningen och få höra mer om deras framtidsplaner.

– I dagsläget säljer vi funktionsdryck men vi håller på att starta upp en ny del. Vi kan inte gå in närmare på det än så länge men det är garanterat något som saknas på marknaden!, inleder Oskar.

– Våra drycker finns bland annat på Pressbyrån, 7-Eleven samt utvalda Coop- och ICA-butiker i Stockholm. Vi kommer att finnas där framöver också – med ett annat lika gott innehåll. Och vi gör samarbeten med sportrelaterade event, därför är det extra roligt att dela kontor med Per som är så engagerad i sport. Deras golftävling StarkRelation Invitational är ett givet inslag under året, fortsätter David.

Vad är det bästa med att dela kontor med Jessica/Per?

– Utöver det som David precis nämnde är det ett mindre kontor med mycket resurser. Som hyresgäst får vi det där lilla extra! Det är mysigt med kontorshunden Tryffel och det finns alltid fika, färsk frukost, glass och godis på kontoret. Och dryck i kylen såklart! Det är familjärt här och det känns som att vi är kollegor även om vi inte är det, berättar Oskar.

– Det är absolut en guldkant på tillvaron som gör att man blir glad. Det är ett bra läge på kontor med nära till allt och vi fastnade för lokalen i sig, det är avskilt samtidigt som det finns öppna ytor. Alla är likasinnade här och det är en styrka som gör att vi kan ha ett utbyte av varandras företag. Vi tar hjälp av varandra i bolagsfrågor och har ett kundutbyte. De som sitter här jobbar hårt och det är en bra leadsgenerering, samtidigt som det alltid är bra stämning och lättsamt på kontoret, fyller David i.

Nämn något som andra kanske inte vet om Jessica/Per!

– Om man vill springa på Jessica på stan är Italiano ett säkert kort att gå till! Per är vass i golf men utöver det är han även en höjdare i innebandy, han är en gammal innebandytalang!, berättar David.

– Per är så jävla snäll, givmild och generös. Och Jessica fixar allt. Hon är verkligen omhändertagande, avslutar Oskar.

24 oktober, 2023

Du kanske också gillar…

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.