Välj en sida
Ett givande partnerskap med AIK Hockey

Vi på StarkRelation är stolta medlemmar i AIK Hockeys affärsnätverk sedan några år tillbaka. Maria Westman är ansvarig för deras företagsmarknad och i den här artikeln berättar hon mer om vårt samarbete.

– Genom vårt affärsnätverk kan vi erbjuda synlighet tillsammans med AIK Hockey genom både direktreklam och synlighet på Hovet. Vi har en otrolig bredd i allt från junior- till dam- och herrlaget. Vi skapar passande paket för alla företag som vill aktiveras och synas, stort som smått! En viktig del i vårt affärsnätverk är fokuset på att skapa lönsamma möten mellan människor. Vi vill ta tillvara på kunskap och idéer samtidigt som vi möjliggör för de i affärsnätverket att göra bra affärer mellan varandra.


Vikten av ett starkt affärsnätverk

AIK är ett av Sveriges starkaste varumärken och det finns många fördelar med att vara en del av den gemenskapen. AIK Hockeys affärsnätverk omfattar företag inom varierande branscher och det är drygt 70 medlemmar inom allt från transport och bemanning till bygg, arbetskläder och telefoni. Vi som medlem känner oss sedda och får ett bra utbyte genom affärsnätverket, något som även Maria instämmer i.

– Vi är otroligt glada över att Per och Jessica är medlemmar i nätverket. De är dessutom ett väldigt bra exempel på ett givande partnerskap där de är medlemmar med ett matchvärdskap, samtidigt som de är vår leverantör av telefoni. Vi har byggt upp en stark relation under åren som gynnas av att vi har lärt känna varandra!


Effektiv telefonilösning

Vidare beskriver Maria deras behov av en kunnig telefonipartner och att de tidigare hade abonnemang som var utspridda på olika operatörer utan en samlad tjänst.

– Det här samarbetet har lett till en besparing och enkelhet i att kunna ringa EN partner som har hundra procent koll på vår telefoni. StarkRelation erbjuder otroligt snabb service och de är proffsiga och kunniga inom telefoni. De har även ett stort kontaktnät som gör att jag känner mig trygg i att de kommer att guida mig till rätt person om jag vill ha hjälp inom andra områden. Och jag tycker framför allt om dem som personer.

Stort tack Maria för att du delade med dig av er upplevelse och tack för ett otroligt fint samarbete! Den 1 mars är vi på StarkRelation återigen matchvärdar och ser fram emot att se AIK möta Västerås IK. För dig som blev nyfiken på ett medlemskap i AIK Hockeys affärsnätverk skickar vi med info kring det. Hoppas vi syns där!


Ett medlemskap i AIK Hockeys affärsnätverk innehåller

 • 2 biljetter inklusive middag vid varje hemmamatch
 • En gemensam bortamatch
 • Reklam under matcherna
 • Logga på hemsida
 • 5 st aktiviteter under säsongen (exempelvis padelturnering och vinprovning)
 • 1 plats vid AIK Hockeys årliga golftävling


  Maria Westman,
  Försäljning och marknad,
  AIK Ishockey AB

26 februari, 2024

Du kanske också gillar…

Guldkant på tillvaron

Guldkant på tillvaron

Be Company är våra kontorsvänner sedan början av 2023 och vi har byggt upp ett bra samarbete. De erbjuder...

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.