Välj en sida
Urbanista förlänger avtalet med StarkRelation

Urbanista är ett lifestyle brand som grundades i Stockholm 2010. De särskiljer sig genom att addera innovation till produkterna och 2021 blev de unika på marknaden och först i världen med att ta fram produkter med solceller. Under 2023 valde de att förlänga vårt fyra år långa samarbete med ett avtal på ytterligare fem år. Leo Häggqvist Hamdan är Global Key Account Manager på Urbanista och i den här artikeln berättar han mer om samarbetet och valet av skrivare från Epson.

Ett prisbelönt företag

– Sedan starten 2010 har Urbanistas framgångssaga präglats av många innovativa produkter som hyllats med fina priser. Allra senast tilldelades de två utmärkelser på den stora teknikmässan CES i Las Vegas. Idag finns varumärket i närmare 30 000 butiker fördelat på över 90 marknader i olika länder.

– Det är spännande att vara en del av det här företaget. Våra produkter med solceller är något utöver det vanliga och det ligger helt rätt i tiden med fokus på hållbarhet. Vi är glada över att ha StarkRelation som partner och printern från Epson är absolut betydande för vårt arbete. Vår marknadsavdelning använder den ofta för att ta fram olika mockups på hur det kan se ut i butik och skapa inspiration boards internt. De ställer höga krav på utrustningen och jag har bara hört positivt från mina kollegor.


Print från Epson

I samband med det nya avtalet ersattes den tidigare printern med en uppgraderad maskin som uppfyller Urbanistas nuvarande behov. Leo berättar att den nya skrivaren är snabbare, mer strömsnål och skriver ut bilder med hög kvalitet.

– Vi upplever att StarkRelation alltid levererar det lilla extra. De är lyhörda för våra behov och ger alltid ads on i form av bra förslag och lösningar. Uppgraderingen skedde väldigt smidigt och vi behövde inte lägga ner tid eller energi utan på leveransdagen kom en person och hämtade den gamla och installerade den nya. Teknikern försäkrade sig om att den fungerade för alla användare och installationen skedde smärtfritt. StarkRelation besitter en extremt hög servicegrad och är alltid tillgängliga. Samarbetet känns väldigt familjärt och vi som kund känner oss som en del i familjen!


Fördelar med den valda skrivaren från Epson

Urbanista har modellen WorkForce Pro WF-C879RDWF från Epson och här är några av många fördelar med just den!

 

  • Tack vare Epsons unika RIPS-teknik kan du skriva ut upp till 86 000 sidor i svartvitt eller 50 000 sidor i färg utan att behöva byta bläck. Det innebär färre användaråtgärder, vilket ökar produktiviteten och minskar avfallet
  • Med bläckförpackningar med hög kapacitet minskas behovet av förbrukningsmaterial
  • Epsons värmefria teknik använder ingen värme, vilket minskar energiförbrukningen
  • Epson Heat-Free Technology kräver ingen värme för att värmas upp när enheten slås på eller aktiveras från viloläge, vilket minskar energiförbrukningen markant och därmed sparar pengar. Eftersom ingen uppvärmning krävs kan dessa enheter leverera första utskrift på endast 5,5 sekunder.

 

Om du vill höra mer om Epsons olika modeller eller bolla lösningar utifrån ert behov är du varmt välkommen att slå oss en signal!

2 april, 2024

Du kanske också gillar…

Guldkant på tillvaron

Guldkant på tillvaron

Be Company är våra kontorsvänner sedan början av 2023 och vi har byggt upp ett bra samarbete. De erbjuder...

StarkRelation

S:t Göransgatan 84

112 38 Stockholm

Lär känna oss

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små och medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.